Der blev klappet flot ved uddeling af humørlegat


Det betød et arrangement, hvor Gymnasiet i forvejen havde samlet hovedparten af skolens elever i festsalen, hvor der var tilrettelagt et ”fødselsdagsprogram”. Chr. 4. Laug blev så en del af dette fødselsdagsarrangement, og repræsentanterne fra Lauget marcherede ind i salen under musikledsagelse fra vores troubadour, men næsten ingen hørte musikken, da den druknede i klapsalver fra de forsamlede elever. Det gjorde bestemt ikke entreen mindre festlig.

Efter præsentation af rektor Torben Poulsen fik oldermand Niels Voss Hansen mikrofonen for at overrække Chr. 4. Laugs Humørlegat. Forud havde gymnasiet fået til opgave at finde frem til hvilken elev, der skulle modtage legatet. Kriterierne for legatet er: ”At modtagerne skal være en elev eller lærling, som ved sit gode humør, glade sind og positive indstilling har været med til at sprede god stemning og godt kammeratskab, og derved inspireret lærere og kammerater til at fungere på en positiv og lidt mere fornøjelig måde”.

Blandt flere indstillinger på gymnasiet blev det endelige valg: Mads Aaby Gaunby. Ved tildelingen understregede oldermand Niels Voss Hansen yderligere, at man ikke skulle være flittig og dygtig for at kunne modtage legatet, men at det naturligvis heller ikke ville skade.

At Mads Aaby Gaunby var det rigtige valg blev understreget af kammeraternes kæmpe bifald.

Mads Aaby Gaunby modtog med stor glæde diplomet for hæderen, samt de tilhørende kontanter. Og at uddelingen af Humørlegatet spredte godt humør, oplevede Chr. 4. Laugs repræsentanter også, da de forlod salen efter overrækkelsen, var det også til et stort bifald – så humøret fik en tak op hele vejen rundt – og det er jo netop et af formålene med ”Humørlegatet” Fotograf: Jens Morten

Se billederne